Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Experternas svåra val - Zlatan eller Torres

FotbollDirekts expertpanel med Robert Laul (Sportbladet), Olof Lundh (Fotbollskanalen), Pelle Blohm (Radiosporten) och Niklas Holmgren (Canal Plus) är säkra. Zlatan är en bättre spelare än Fernando Torres.

På lördag brakar Sverige ihop med Spanien. Mycket kommer handla om blågults stjärna Zlatan Ibrahimovic och spanjorernas dito Fernando Torres. Den sistnämnde har ett fantastiskt år i Liverpool där han gjort 24 mål på 33 ligamatcher. Dessutom är han i ruggig form. På de 15 sista kamperna med Liverpool hittade han rätt imponerande tolv gånger.

Zlatan Ibrahimovic startade säsongen strålande, men fick våren förstörd på grund av ett krånglande knä. Det hindrade inte stjärnan från att komma tillbaka och avgöra ligan med sina två mål. Om FotbollDirekts expertpanel får välja vem av anfallarna de skulle vilja ha i sitt lag så blir svaret Zlatan.

Robert Laul: - Zlatan. Hans storlek i kombination med tekniken och hans snabba tanke och förmåga att sticka in bollar på sina medspelare är en dröm att ha i sitt lag.

Olof Lundh: - Jag är inte så förtjust i Torres så jag väljer Zlatan.

Pelle Blohm: - Zlatan är mer allsidig, även om jag gillar Torres. Torres skulle å andra sidan passa väldigt bra i ett lag som det svenska med sitt djupledsspel och sin målfarlighet. Hans löpningar är strålande och vi hade behövt någon med hans snabbhet. Men jag väljer Zlatan.

Niklas Holmgren: - Taskig fråga. Det får nog bli Zlatan, han är en mer underhållande spelare. Han har dessutom vunnit titlar i sin karriär, Torres har inte samma erfarenhet där.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-06-12 kl 12:40
Annons
Annons
Annons