Fiasko för Hiddink - Turkiet föll mot 102-rankat land

Landslag

Det blev ett riktigt kvalfiasko för Guus Hiddink och Turkiet på tisdagen. Laget förlorade mot Azerbajdzjan med 1-0.

Guus Hiddink har utfört smärre mirakel för Australiens, Sydkoreas, Hollands och Rysslands landslag. Men för Turkiet har det börjat sämre. På tisdagen förlorade Turkiet med 1-0 borta mot Azerbajdzjan - som är placerat på 102:a plats på Fifas världsranking.

Chockmålet kom efter 39 minuter på rena bandyhörnan - och var otroligt vackert. Två hemmaspelare lät bollen rulla mellan sina ben innan Sadygov mötte hörnan och bredsidade bollen förbi en långsam Volkan Demirel.
Turkiet öste på med chanser - i framför allt första halvlek - men hemmalagets målvakt Kamran Agaev storspelade.

Turkiet förlorade även med 3-0 mot Tyskland i fredags.

Azerbajdzjan-Turkiet1-0((1-0))
1-0 Rasjad Sadijgov (39).
Publik: 28 000.