Landslag

Fotbollskanalens betyg efter matchen mot Ukraina.

Ingen

Christian Wilhelmsson
Överraskande pigg. Tillbaks i gammal fin form och var den av de svenska splarna som visa mest anfallslust. Skönt munhugg och glimten i ögar med motståndarna. Vem säger att spelare inte kan utvecklas i Saudiarabien.

Daniel Majstorovic
Felfri i sitt försvarsspel, stenhård mot sina motståndare och såg till att Ukraina i stort sett bara skapade farliga målchanser på distansfrisparkar.

Andreas Isaksson
Styrde och ställde och tog kommandot i det blågula straffområdet. Stod för ett par svettiga räddningar och snabba reaktioner.Följsam och bjöd på några riktigt bra brytningar. Sattes aldrig på riktigt hårda prov men var riktigt stabil. Lovar gott för Sverige.

Alexander Gerndt
Löpte och löpte och gjorde vad som förväntades av honom. Framförallt samarbetet med Elmander i första halvlek kändes lovande. Tappade fart i andra.

Mikael Lustig
Som vanligt stabil, men följde inte med i offensiven lika mycket som vi är vana att se.

Andreas Granqvist
Stod för en fantastisk brytning i sista sekund i första halvlek. Visade dessutom prov på offensiv vilja som alltid.

Oscar Wendt
Hård konkurrens i Mönchengladbach och hård konkurrens i landslaget. Wendts insats mot Ukraina vittnar dock om att han är på gång.

Johan Elmander
Nyblivna galatasaray-stjärnan hade ett par avslut i första halvlek som kunnat ge Sverige ledningen. Ingen större lycka idag - verkar dock osa självförtroende.

Tobias Hysén
Sprang på en del djupledsbollar som hade kunnat resulterat i mer. Men var inte den mest synlige spelaren i blågult. Så gör han 1-0 i sista sekunderna. Tacka trean för det, Tobbe!

Anders Svensson
En spelare som alltid ger allt och vet sin uppgift. Framspelningen till Tobias Hyséns 1-0 var... MAGISK!

Sebastian Larsson
Hade ett avslut i första halvlek och var väl involverad i offensiven. Men kom inte riktigt loss som vi är vana att se.

Behrang Safari
Såg först ut att vara lika darrig som mot Holland. Spelade därefter in sig i matchen med ett par fina prestationer.Stabil. Men behövde aldrig ingripa på annat än lite luriga bakåtpass.

Albin Ekdal
Verkar inte gynnas av oklar klubbsituation. Slog bort en del passningar och kom inte rätt in i matchen.