Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Fotskadad Ronaldo: Om två eller tre dagar kommer ni att få veta

Den portugisiske landslagsstjärnan Cristiano Ronaldo var besviken efter torsdagens EM-kvartsfinalförlust mot Tyskland och berättade att han haft problem med en fot i tre månader. Nu väntar operation och en viloperiod, men om inget oförutsett inträffar väntas Ronaldo vara tillbaka till höstens ligaspel.

Frågan är - i vilken liga? Om Ronaldo, som vann både Champions league och Premier league med Manchester United, var ledsen när han pratade om besvikelsen att inte få vinna en titel med landslaget - så sken han upp när Real Madrid kom på tal.

-Möjligheterna att flytta? De är strålande. Om två eller tre dagar kommer ni att få veta, sade han vid en presskonferens efter matchen.

Ronaldo är under kontrakt med United, men det är ingen hemlighet att 23-åringen vill spela i den spanska mästarklubben i höst.

Den engelska mästarklubben verkar emellertid vara måttligt intresserad av att tillmötesgå Ronaldos önskan. På föreningens hemsida finns ett förtydligande: "United kommer inte att lyssna på några erbjudanden."

TT

Publicerad 2008-06-24 kl 09:15
Annons
Annons
Annons