De flesta hade nog gärna glömt bort en 7-0-förlust mot Spanien.
Det gjorde också förbundskaptenen för Malta Ray Farrugia, efter en smäll på bänken.
- Jag minns knappt något alls av de 20 sista minuterna, säger han enligt Marca.

Se när Farrugia får vård under matchen i spelaren ovan.

Matchen mellan Spanien och Malte i torsdags blev den affär de flesta hade förväntat sig. Spanien, redan klart för EM nästa sommar, tog tag i matchen och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek växlade laget upp ordentligt och gjorde fyra mål på nio minuter innan Jesus Navas fastställde slutresultatet till 7-0 ett par minuter från slutet.

Mitt i målexplosionen blev det också uppjagat vid Maltas bänk, men enbart på grund av målen som rasslade. Maltas förbundskapten Ray Farrugia kunde ses med ett sår i pannan och fick läkarvård av personal kort efter att Dani Olmo gjort 5-0 i den 69:e minuten. Enligt Marca ska förbundskaptenen ha fått såret när han ställde sig upp och slog i avbytarbänken. Resten av halvleken hade han en ispåse på nacken och efteråt kunde han inte minnas vad som hade hänt.

- Jag minns knappt något alls av de 20 sista minuterna, säger Farrugia på presskonferensen efter matchen, enligt tidningen.

- Vi spelade mot ett av världens bästa lag, det är jag helt säker på. Utöver det släppte vi in fyra mål på hörnor. Spanien är bättre än oss, det råder det ingen tvekan om, och jag tror att de kan vinna EM med de spelarna. Och jag kollar mycket på fotboll.

Malta ligger sist i Grupp F, samma grupp som Sverige, med tre poäng efter nio omgångar. De avslutar EM-kvalet på måndag med en hemmamatch mot Norge.

Publicerad 2019-11-17 kl 12:16