Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Hodgson: ”Rooney är inte skadad”

Foto: AP

Roy Hodgson

Wayne Rooney spelade inte mot Wigan på grund av skada – men enligt engelska förbundskaptenen är det inget fel på anfallaren.

Wayne Rooneys situation i Manchester United är inte okomplicerad. Uppgifter om att han vill flytta, och att det kommit bud från Chelsea, varvas med klubbens försäkranden om att han inte kommer att säljas.

När Manchester United i helgen möte Wigan i den årliga matchen mellan liga- och FA-cupvinnaren så saknades Rooney. Enligt Manchester United var han axelskadad – något som man inte märkt av i det engelska landslaget som samlades för att träna på måndagen inför träningslandskampen mot Skottland på onsdag.

- Jag hyser inte den minsta tvekan om att han är helt skadefri. Vi ska pratas vid mer i morgon. Jag väntarmig att han kommer att säga att allt är bra och jag förväntar mig att han kommer att vara hel och redo i morgon igen, sade Hodgson efter träningen.

Förbundskaptenen hoppades att det snabbt ska bringas klarhet i vad framtiden har i sitt sköte för Rooney.

- Det vore fint både för honom och hans klubb, jag önskar att det blir så. Vi ha tidigare haft situationer där spelare blivit uttagna fast de inte spelar regelbundet i klubblaget. Men jag kan inte lova att han kommer att tas ut i landslaget om han inte spelar för sin klubb

Publicerad 2013-08-12 kl 23:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons