Inhoppare frälste Hodgson med drömträff mot Italien

Landslag

Inhoppare Jermaine Defoe tog England till seger när han drämde in 2-1 mot Italien i en träningsmatch i Bern.

Jermaine Defoe har gjort 2-1 för England mot Italien

England och förbundskapten Roy Hodgson fick revansch på Italien på den dramatiska EM-kvartsfinalen i somras som Italien vann på straffar efter att bland annat Andrea Pirlo iskallt chippat in bollen förbi Joe Hart. Kvällens batalj spelades i Bern och båda förbundskaptenerna - Hodgson och Prandelli - testade en hel del nytt.

Men det var en rutinerad spelare som avgjorde matchen för England. Jermaine Defoe agerade som vanligt inhoppare och klev in och pangade in 2-1 i 79:e minuten. Han smög in med bollen från vänster, strax utanför straffområdet, innan han dundrade in bollen i Sirigus bortre kryss.

Daniele De Rossi nickade in bollen efter 15 minuter. Det blev även en kvittering på nick då Phil Jagielka kastade sig fram och språngskallade in bollen bakom Sirigu.

Roy Hodgson lät bland annat Andy Carroll starta på topp. Cesare Prandelli å sin sida hade nya Romaanfallaren Mattia Destro och Milans unge El Shaarawy som anfallare i startelvan.