POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG
10å

Inte säkert att förbundet kontaktar Rosenborg igen

Det är osäkert om Svenska fotbollförbundet tar ny kontakt med Rosenborg när det står klart att Erik Hamrén fortfarande har intresse av att bli förbundskapten. Förbundet lägger locket på efter allt rabalder kring diskussionerna med Erik Hamrén.

Svenska fotbollförbundet skriver på sin hemsida att det var landslagschefen Lars Richt och tillträdande generalsekreteraren Mikael Santoft som var i Trondheim i fredags och förhandlade med Rosenborg.

"Det var ett mycket bra samtal, Rosenborg var helt prestigelösa och mycket professionella och även om vi inte kunde hitta en lösning och vi blev besvikna, så känns det bra att det inte är några hard feelings mellan oss", säger Mikael Santoft på hemsidan.

Förbundsstyrelsen hade ett möte i ärendet på lördagen. Där beslutades att man ska fortsätta att arbeta med den lista över tänkbara kandidater som fastställdes för omkring två veckor sedan.

"Låt oss ha lite perspektiv på detta, kvalspelet till EM 2012 inleds först till hösten 2010. Vi känner att även om tränare sitter fast med avtal och andra konstruktioner så är de mycket intresserade av förbundskaptensuppdraget. Det gör oss förhoppningsfulla att hitta en bra lösning", säger Santoft.

Redan den 18 november väntar dock nästa landskamp för Sverige. Då är det match mot Italien på bortaplan.

Publicerad 2009-10-31 kl 20:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå