Irland lekte på Färöarna

Landslag

Irland har vaknat till i Sveriges kvalgrupp. I kväll blev det 4-1 borta mot Färöarna.

Efter 1-6 hemma mot Tyskland i fredags så vaknade Irland till och bortaslog  Färöarna med 4-1. Färöarna stod dock emot i en halvlek på sin hemmaplan. Men två tidiga mål i andra halvlek genom Marc Wilson och Jon Walters banade väg för Irlands seger. Hemmalaget hade sedan lite häng när Anbjörn Hansen gjorde 1-2 i 68:e minuten men bara fem minuter senare kom 3-1 efter ett självmål. Därmed ligger Irland och Sverige på samma poäng - sex - efter tre spelade matcher.

Österrike vann dessutom med 4-0 hemma mot Kazakstan.

VM-kval grupp C
Färöarna-Irland1-4((0-0))
0-1 Marc Wilson (46), 0-2 Jon Walters (53), 1-2 Anbjörn Hansen (68), 1-3 självmål (73), 1-4 Darren O'Dea (88).