Kane fortsätter att ösa in mål - tvåmålsskytt mot Frankrike

Landslag

Det finns nog ingen som sommarsemestern kommer lika olägligt för som Harry Kane. Anfallaren satte två mål mot Frankrike och har gjort elva mål på de fem senaste matcherna.

Ett mål mot Manchester United, fyra mot Leicester, tre mot Hull, ett mot Skottland och två mot Frankrike.

Harry Kane skulle nog helst fortsätta spela fotboll och skippa semestern. Tottenham-anfallaren är i en galen målform med sina elva mål på säsongens fem avslutande matcher.

I landskampen borta mot Frankrike inledde Kane målskyttet när han stötte in Ryan Bertrands inlägg i den 9:e minuten. Hemmalaget vände sedan på matchen genom Samuel Umtiti och Djibril Sidibe fram till 2-1.

I inledningen av den andra halvleken var det sedan dags för Kane igen. England fick straff och Raphael Varane blev frilägesutvisad och Kane förvaltade säkert till 2-2.

Frankrike vann ändå matchen efter Ousmane Dembelé avgjort med sitt 3-2-mål.

Mötet mellan Frankrike och England inleddes med en tyst minut för att hedra terrorns offer i Manchester och London.

Publicerad 2017-06-13 kl 22:58