Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Keane i slagsmål på laghotellet inför kvalmatchen

Landslag

Roy Keane är i blåsväder igen. På ett hotell hamnade den tidigare mittfältaren i slagsmål med en man som ville ha Keanes självbiografi signerad, det skriver The Guardian.
- En ambulans kom och mannen fördes iväg, säger ett vittne till Irish Daily Mirror.

Foto: SCANPIX

Roy Keane har dominerat rubrikerna i de engelska tabloiderna de senaste veckorna. Detta efter släppet av den tidigare mittfältarens självbiografi, där många profiler och tidigare lagkamrater och ledare sågas till höger och vänster.

Nu har Keane hamnat i ett nytt blåsväder. 43-åringen är med det irländska landslaget, där han är assisterande tränare, i Dublin och förbereder sig inför EM-kvalmötet med Skottland. På spelarhotellet uppstod ett slagsmål mellan Keane och en man som ville ha en signatur på tränarens självbiografi.
- En ambulans kom och mannen fördes iväg, säger ett vittne till Irish Daily Mirror.

ANNONS

Vittnet säger enligt The Guardian att Keane nekade mannen en signatur och då uppstod en hätsk ordväxling som urartade i ett slagsmål.

Polisen utreder nu händelsen. Det irländska fotbollsförbundet släppte ett uttalande där det stod att det var Keane själv som ringde polisen efter händelsen.

I dag, torsdag, flyger det irländska landslaget till Skottland för EM-kvalmötet i morgon, fredag.

Publicerad 2014-11-13 kl 07:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto