POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

Lagrell efter Cabreras rasismanklagelse: "Oacceptabelt!"

Agenten Oliver Cabrera säger att Dusan Djuric fått speltid i blågult med ett svenskt namn.
-Ett partsintresse där någon vill sätta press på förbundskaptenen, säger Lagrell till fotbollskanalen.

Dusan Djuric agent Oliver Cabrera anklagade landslagsledningen för diskriminering under måndagen. Agenten menar att Djuric ursprung och namn ligger honom i fatet vid landslaguttagningar.

– Dusan borde ändra namn till något som slutar på ”sson” så att han blir aktuell. Hamrén är pinsam, sade Oliver Cabrera till Sportbladet.

Landslaget, som bland andra huserar Emir Bajrami, Daniel Majstorovic, Zlatan Ibrahimovic och Behrang Safari, skulle alltså enligt Cabrera diskriminera Zürich-mittfältaren på grund av hans efternamn. Förbundsbasen Lars-Åke Lagrell är inte imponerad.

- Det blir fullständigt vansinnigt om agenter, som har annat än lagets bästa för ögonen, via medier vill sätta press på landslaget. Jag kommer aldrig någonsin kommentera vad en agent säger om hans olika spelare, säger Lagrell till fotbollskanalen.

Förbundsbasen befinner sig ner i Ukraina för att följa landslagets vänskapsmatch mot EM-värden Ukraina. Han vill inte kommentera på innehållet i Cabreras påhopp.

- Det är inget annat än ett partsintresse där någon vill sätta press på förbundskaptenen. Det är oacceptabelt! Om man ger sig in i diskussioner kring vad någon agent sagt, då medverkar man till att hans uttalande får effekt. Jag måste tänka på landslaget bästa, och Eriks suveränitet som förbundskapten. Det skulle vara vansinnigt om jag kommenterade vad han sade, poängterar Lagrell för fotbollskanalen.

Publicerad 2011-08-09 kl 20:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå