Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Löw: "Galen grupp"

Landslag

Både England och Italien menar att Grupp D är dödens grupp i sommarens VM. Tyskland förbundskapten, Jogi Löw, håller inte med.

– Vi har en galen grupp. Det kunde inte bli svårare, säger Löw enligt tyska Bild.

Sveriges båda banemän möts redan i VM:s gruppspel. Tyskland och Portugal hamnade båda i Grupp G. En grupp som Tysklands förbundskapten menar är den svåraste gruppen i hela VM.

– Vi har en galen grupp. Det kunde inte bli svårare, men vi tror att vi ska kunna klara sig vidare, säger Löw enligt tyska Bild.

Förutom Portugal och Tyskland återfinns även Ghana och USA, med Jürgen Klinsmann som förbundskapten, i gruppen. Noterbart är att att samtliga lag i gruppen lyckades ta sig vidare från gruppspelet i förra VM Tyskland och Ghana i samma grupp hamnade i samma grupp även i VM 2010.

Även då hamnade Tyskland och Ghana i samma grupp, vilket betyder att bröderna Kevin-Prince Boateng och Jerome Boateng återigen ställs mot varandra. Kevin Prince Boateng representerar Ghana, och Jerome Boateng representerar Tyskland.

ANNONS
Publicerad 2013-12-07 kl 12:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto