Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Lucka 4: Inför VM-lottningen - presidenten som putsar inför jul

Dags för VM-lottningen när lucka fyra ska öppnas. Där gömmer sig presidenten som skor sig på spelarnas bekostnad.

Sverige missade VM vilket dels är trist för ett par miljoner av jordens befolkning av de 6,7 miljarder människor som lever på den. Och dels för betydligt fler som kommer at sakna Zlatan Ibrahimovic.

En skräll var att Slovenien med 2 miljoner invånare nådde dit. Så pass oväntat att den slovenske premiärministern Borut Pahor hade lovat att han skulle putsa spelarnas skor om de nådde just till VM. Pahor gav löftet efter att laget tråcklat sig vidare som bästa grupptvåa före lag som Tjeckien och Polen som båda var med i senaste VM.

Därefter väntade playoff mot storfavoriten Ryssland. Även det klarade Slovenien av och Pahor klev in i omklädningsrummet och putsade dojjor. Se själva, 2. 15 in i klippet.

Det hetaste som hände i VM-kvalet var ju annars Henrys hand som svenske domaren Martin Hansson missade och som tog Frankrike till VM samt den avgörande kvalmatchen mellan Algeriet och Egypten. Det blev ju omspel i Sudan efter att länderna hamnat exakt lika i gruppen och efter att Algeriets spelarbuss attackerats i Kairo några dagar tidigare.

Och så Maradonas säl efter det sena målet mot Peru som gav fortsatt hopp om VM. Men den fick ni redan i lucka 1. Och superdrama när Nigeria, Nordkorea, Honduras, Uruguay, Nya Zeeland, Grekland gick vidare...och just ja, Sverige missade...Släpp det. VM-lottning i kväll.

Henrys hands - kan ju möjligen dyka upp i en annan lucka igen längre fram
Publicerad 2009-12-04 kl 08:09
Annons
Annons
Annons