Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Messi ”100% redo” för landskamp efter skadan – Argentina får bonus om han spelar

Fotskadan verkar vara ett minne blott – nu lutar det åt spel med landslaget för Leo Messi. Och hans deltagande är värt stora pengar för det argentinska förbundet.

Det är argentinska förbundskaptenen Sergio Batista som på en presskonferens sade att han betraktar Messi som helt återställde efter den fotskada han fick efter hen hård tackling fårn Atletico Madrids Tomas Ujfalusi.

Messi missade två ligamatcher för Barcelona men var tillbaka i helgen när skadedrabbade Barcelona spelade 1-1 mot Mallorca – och han gjorde då Barcelonas mål.

Det är dock inte säkert att Messi spelar 90 minuter för Argentina när man möter Japan i en träningslandskamp – även om den japanska publiken är väldigt entusiastisk inför möjligheten att få se världens bästa i aktion.

Biljettförsäljningen till matchen ökade när det stod klart att Messi ingick i truppen trots sin skada – och att han medverkar är värt 200 000 dollar (knappt 1,4 miljoner kronor) som det argentinska förbundet får i bonus av sin japanska motsvarighet för att han är med, skriver Reuters.
- Messi är återställd från sin skada, sade förbundskapten Batista utan att gå in på m han tänkte använda Messi från start.

- Han är 100 procent frisk och är redo att spela, fortsatte Batista.

Publicerad 2010-10-07 kl 09:23
Annons
Annons
Annons