Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

LANDSLAG

Nasris anklagelse - "Lloris tvingade bort mig från landslaget"

Förra sommaren bestämde sig Samir Nasri för att sluta i Frnakrikes landslag. Nu beskyller han målvakten Hugo Lloris för att ha tvingat bort honom.
- Han bad tränaren att peta mig, säger Nasri.

Manchester City-mittfältaren har länge haft en dålig relation till Frankrikes förbundskapten Didier Deschamps, och när denne inte tog ut honom i VM-truppen 2014 bestämde sig Nasri för att avsluta landslagskarriären.

- Vägen är inte framkomlig för mig så länge han finns kvar som tränare. Jag respekterar hans uttagningar, men "Les Blues" gör mig inte lycklig längre. Varje gång jag är med vid en samling möts jag av kontroverser, anklagelser och påhopp. Saker som drabbar mig och min familj, och det vill jag inte vara med om längre, sade Nasri när han tillkännagav sitt beslut i augusti förra året.

- Jag satsar allt på klubben istället. Där har jag skrivit på ett nytt kontrakt och nu är det bara det som gäller. En besvikelse, men sådant är livet.

Nu har Didier Deschamps just förlängt sitt avtal med franska förbundet, vilket innebär att han blir kvar på sin post fram till 2018. Samma dag som avtalet trädde i kraft gick Nasri på nytt ut i pressen med bitsk kritik. Den här gången var det dock inte i första hand riktat mot tränaren, utan mot målvakten Hugo Lloris. Nasri hävdade att Tottenhamspelaren ledde ett uppror mot honom i samband med VM-playoffen mot Ukraina i november 2013.

- Jag frågade Lloris vad som hänt och varför han pratat med Deschamps i enrum. Han svarade "ingenting", men sedan fick jag höra från en journalist att Lloris på uppdrag av tre andra spelare gått till Didier Deschamps och bett honom att peta mig, säger Nasri till L'Equipe.

Till följd av påståendet ska Nasri ha konfronterat Lloris på nytt och avkrävt honom ett svar om händelsen.

- Jag ringde honom och frågade vad han sagt, och han hävdade på nytt att det inte var något. Vad jag själv tror så här i efterhand? Ingen rök utan eld, säger Nasri.

Publicerad 2015-02-12 kl 23:42

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER