Trots drömstart förlorade Kroatien mot Ungern.
Stor hjälte för Ungern blev Mate Patkai, som gjorde sitt första landslagsmål.
- Det kommer inte att bli enkelt för oss i den här gruppen, säger Kroatiens förbundskapten Zlatko Dalic enligt Uefa.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Kroatien och Ungern i spelaren.

Kroatien tog sig till final i fjolårets VM och slog då bland annat lag som England och Argentina. I EM-kvalet lyckades man dock inte slå Ungern, som ligger på 52:a-plats på Fifa:s världsrankning. Det trots att man fick en drömstart.

Efter 13 minuter rullade kroaterna, med Luka Modric och Ivan Rakitic i spetsen, upp det ungerska försvaret och Ante Rebic fick chansen att avsluta från nära håll. Frankfurtspelaren gjorde inget misstag och tryckte in 1-0.

Men Kroatien tappade sin ledning. Efter 34 minuter luckrade Balázs Dzsudzsák upp med en oväntad passning till Adam Szalai. Szalai tryckte i väg på ett tillslag och 1-1 var ett faktum.

Precis före halvtid utspelade sig oroväckande scener då Dejan Lovren stämplade Dominik Nagy. Ungernmittfältaren blev liggandes i gräset och fick till slut bäras ut på bår. Efter ett tag kunde spelat återupptas.

I den andra halvleken fortsatte Ungern kämpa och spela på kraft och det gav ytterligare. Med dryga kvarten kvar fick Ungern hörna. Den resulterade i en stökig situation i straffområdet där Mate Patkai snappade upp bollen och tryckte dit 2-1, vilket var hans första landslagsmål. Därefter hade Ungern bud på ännu mer och Kroatien lyckades inte skapa något större tryck, matchen slutade 2-1.

- Jag får gratulera hemmalaget för en bra, aggressiv match och vinst. Vi nådde inte upp i någon högre nivå efter målet och hemmalaget var tillräckligt motiverat för att komma tillbaka efter underläge. Det kommer inte att bli enkelt för oss i den här gruppen, men det var någonting som vi varit medvetna om, säger Kroatiens förbundskapten Zlatko Dalic enligt Uefas hemsida.

Därmed ligger nu Kroatien och Ungern på samma poäng i gruppen i EM-kvalet. Båda lagen har spelat ihop tre poäng på två matcher.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Kroatien och Ungern i spelaren ovan.