Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

"Neutral" Blatter stöttar London som arrangör för VM 2018

Fifapresidenten Sepp Blatter har redan nu gett intentioner på vilken som är hans favoritkandidat till att arrangera VM 2018.
- Jag måste förbli neutral. Men jag kan säga att England är väldigt bra kandidat för VM 2018, sade Blatter inför Champions league-mötet mellan Manchester United och Inter.

Blatter är på plats i England för att se kvällens åttondelsretur mellan Manchester United och Inter. Han uttalade sig inför matchen om kandidaterna till framtida världsmästerskap - och den "neutrale" Blatter passade på att lyfta fram en i synnerhet.

- Vi har elva kandidater till 2018 och 2022. Men jag tycker att England har en väldigt genomarbetad kandidatur, sade Blatter.

Schweizaren upprepade också sin kritik mot flera länders gemensamma ansökningar, likt den som Sverige och Norge lämnat in om EM 2016.

- VM 2002 (som gick i Japan och Sydkorea) måste de ha arrangerat tillsammans av politiska skäl. Men det var inte ett VM i två länder, det var två VM, med dubbla utgifter och bara en inkomst, sade Blatter.

Publicerad 2009-03-11 kl 18:33
Annons
Annons
Annons