POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Newcastle jagar Sebastian Larsson

Sebastian Larsson hymlar inte om att han vill stanna i Premier League.
Newcastle vill nu värva svensken, enligt vad fotbollskanalen.se erfar.
- Det är en bra klubb, men det finns många bra klubbar, säger Larsson till fotbollskanalen.se.

Birmingham City åkte ut Premier League men svenske EM-spelaren Sebastian Larsson vill stanna i Englands högsta division.
- Har man tagit sig upp på en nivå så vill man stanna på den. Men jag vill inte prata om det eftersom jag har kontrakt med Birmingham.

Intresset för svensken är bra i England. Tidigare har Wigan med Steve Bruce som manager, han köpte Larsson till Birmingham, pekats ut som en tänkbar klubb.
Enligt vad fotbollskanalen.se erfar är nu även Newcastle inblandat i jakten på svensken.

- Jag vill inte prata om eventuella klubbar, säger Larsson.

Vad säger du om Newcastle? - Det är en bra klubb, men det finns många bra klubbar. Just nu fokuserar jag fullt ut på EM och låter andra sköta det andra.

Sebastian Larsson säger att han står i kontakt med agenten Per Jonsson men att det inte finns något nytta att rapportera. Inte heller vill han spekulera i att han ska ha något klart före EM.
- Det förutsätter att jag ska flytta och det vet jag inte något om, säger Larsson.

Efter matchen mot Slovenien talades det om att Sebastian Larsson och Christian Wilhelmsson kan ta två platser i den svenska startelvan - och därmed slå ut Fredrik Ljungberg.
Något Larsson tror blir svårt.

- Ingen är given i ett svenskt landslag men Fredrik är en fantastisk bra spelare, en världsspelare och det blir tufft att slå ut honom.

Kom du närmare en svensk startelva senast? - Det gick lite upp och ner med några starkare perioder och några sämre. Jag vet faktiskt inte, jag spelade inte bort mig helt men jag kan bättre.

Publicerad 2008-05-28 kl 18:11
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå