Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Nora Strandberg bevakar VM för TV4: "Jag vill få fram spännande berättelser"

Nora Strandberg är tillbaka i TV4 – för att bevaka England i fotbolls-VM.
- Det känns fantastiskt spännande, säger hon till fotbollskanalen.se.

Publiken är van vid att se henne som initierad programledare i Canal Plus Premier League-sändningar, men nu står det klart att Strandberg återförenas med TV4 under ett gästspel i sommar.

- Jag kommer att jobba ihop med en fotograf och redigerare som är väldigt duktig. Vi ska göra reportage och försöka skildra vad som verkligen händer kring England, sådant som man kanske inte kan läsa sig till. Det blir jätteroligt, säger hon.

Vad ser du fram emot mest?
- Det finns så många komponenter. Dels själva resan förstås. Sedan har jag alltid tyckt väldigt mycket om det engelska landslaget. Det hör hemma i de stora mästerskapen. På så vis var det tråkigt att de inte kvalificerade sig till EM senast.

Hur ser du på deras chanser den här gången?
- Jag är superdålig på att tippa, men man behöver kanske inte vara mästerlig för att se att de hamnat i en relativt enkel grupp. Eftersom jag gillar förbundskaptenen Fabio Capello och italiensk fotboll blir det kul att se hur han lyckas få ihop det här laget under turneringen.

Vad kan tittarna vänta sig från dig under sommaren?
- Jag vill försöka skildra hur det faktiskt är kring landslaget. Information från själva matcherna och så kan man ju ta till sig ändå. Det jag hoppas få fram är mer intressanta berättelser om spelarna, mediedrevet, sådana saker. Följa laget på nära håll, säger Strandberg.

Publicerad 2010-04-24 kl 11:28
Annons
Annons
Annons