Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Panucci attackerar Capello: "Han uppförde sig skamligt"

Foto: SCANPIX

Fabio Capello.

Fabio Capellos sidekick, Christian Panucci, fick ingen kontraktsförlängning med det ryska landslaget efter VM och känner sig nu sviken av förbundskaptenen.
- Han uppförde sig skamligt, säger han enligt Gazetta dello Sport.

Den förre italienske landslagsmannen, Christian Panucci, har de senaste två åren jobbat som assisterande tränare för Fabio Capello i det ryska landslaget. Efter VM i somras blev det dock ingen fortsättning för Panucci. Något han nu uppenbart verkar missnöjd över.
- Vad ska jag säga? Efter VM i somras lovade de mig en kontraktsförlängning vid flera tillfällen, men de gick aldrig från ord till handling. 

- Jag jobbade till och med utan ett kontrakt, men till slut sa jag att det fick vara nog. Dessutom tackade jag nej till ett tränarjobb för deras skull, säger Panucci enligt Gazzetta dello Sport.

Panucci menade även att hans landsman Fabio Capello svek honom.
- Jag är tacksam för chansen han gav mig, men han uppförde sig skamligt mot mig och hela den italienska staben och det tänker säga till honom nästa gång jag träffar honom. En stor tränare bör försvara sina medarbetare och det gjorde han inte, säger Panucci.

Panucci som en gång i tiden spelade för Roma samt har bra insyn i den ryska fotbollen gav även sin syn på matchen mellan CSKA Moskva och Roma ikväll.
- Jag tror att det är en stor nackdel för CSKA att spela utan publik. Sedan är de rätt svaga på att försvara sig vid fasta situationer och så har de dessutom dålig form, menar Panucci.

Christian Panucci representerade bland annat Genoa, Milan, Rea Madrid, Inter och Roma under sin nitton år långa karriär.

Publicerad 2014-11-25 kl 12:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons