Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ramos ifrågasätter Chelsea-stjärnornas engagemang

Landslag

Både Diego Costa och Cesc Fabregas har tackat nej till landslaget på grund av skador, något som nu landslagskollegan Sergio Ramos ifrågasätter.
- Det beror på vilken DNA spelaren har, säger Ramos.

Foto: SCANPIX

Både Diego Costa och Cesc Fabregas spelade 90 minuter mot Liverpool i helgen och var uttagna till landskamperna mot Vitryssland och Tyskland, men tvingades tacka nej till landslagsspel på grund av skador.

Nu ifrågasätter Real Madrid-försvararen och landslagskollegan, Sergio Ramos, spelarnas engagemang till landslaget.
- Det är svårt eftersom det här inte är ett klubblag utan ett landslag, dit du inte kommer varje dag. Det är svårt att sätta upp regler. Med skador är det ofta väldigt stor skillnad vad som sägs offentligt och hur allvarligt det är egentligen, säger Ramos enligt Daily Express.

Ramos menar att det är viktigt vilket typ av budskap man ger till de nya spelarna i landslaget.

ANNONS
- Framför allt skulle jag vilja att de visade samma sorts engagemang till deras landslag som till deras klubblag. Du måste överföra rätt engagemang och laganda till de nya spelarna oavsett om det är klubblaget eller landslaget som betalar, tycker Ramos.

Ramos menar att han själv spelat fastän han haft skadekänningar.
- Det finns gånger då jag spelat fastän jag haft småskador som besvärat mig. Det beror på vilken DNA spelaren har, säger Ramos.

Spaniens förbundskapten Vicente Del Bosque sa tidigare att han valde att inte ta med Diego Costa för att undvika nya konfrontationer med José Mourinho.
Publicerad 2014-11-13 kl 13:20

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto