Real-spelare tog Holland till seger

Landslag

Real Madrid-spelarna tog Holland till seger med 2-0 mot Wales. Framförallt Arjen Robben glänste med inspirerat spel som inkluderade ett mål.

I 35:e minuten gav Arjen Robben Holland ledningen efter en soloprestation som fick förbundskapten Marco van Basten att uttrycka sitt gillande över Real Madrid-stjärnan.
- Han utstrålar glädje. Arjen betyder intensitet och tempo, det var målet ett exempel på, sade Van basten efter matchen.

Det var Robbens nionde mål för Holland.

I andra halvlek gjorde Robbens lagkamrat från Real Madrid 2-0. Under EM kommer Hollands motståndare ha fullt upp att få stopp på den holländska Real Madrid-trion som fafnn varandra väl i matchen mot Wales.

Holland-Wales 2-0
Mål: 1-0 (35) Robben
2-0 (54) Wesley Sneijder
Lagen:

Holland: Van der Sar, Ooijer, Mathijsen, Heitinga, Van Bronckhorst, De Zeeuw, Engelaar, Van der Vaart, Sneijder, van Nistelrooy, Robben.

Avbytare: Timmer, Melchiot, Bouma, De Cler, Stekelenburg, De Jong, Huntelaar, Afellay, Boulahrouz, Vennegoor of Hesselink.

Wales: Hennessey, Gunter, Williams, Morgan, Nyatanga, Ricketts, Robinson, Edwards, Ledley, Koumas, Eastwood.
Avbytare: Myhill, Bellamy, Steve Evans, Eardley, Blake, Jacobson, Collison, Ched Evans, Vokes, Nardiello, Crofts, Ramsey.

Publicerad 2008-06-01 kl 17:03