POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

Riise sågar journalister: "Finns vissa jag aldrig tänker tala med igen"

Norske stjärnan John Arne Riise är förbannad på pressen. Nu lägger han av med twitter i protest.

- Det finns vissa journalister jag aldrig tänker tala med igen, säger vänsterbacken.

Fulhamspelaren har tidigare varit väldigt aktiv på sociala medier och den senaste veckan har han gått i polemik ett flertal gånger kring aktuella ämnen inom norsk fotboll. Samtidigt har dock Norges landslag officiellt sett twitterförbud, och när en journalist uppmärksammade honom på detta bara några timmar före matchstart mot Island i fredags blev Riise irriterad.

Nu meddelar han att han helt och hållet slutar med att använda mikrobloggen.

- Det är inget jag vill göra, men när en journalist blåser upp någonting stort när det egentligen har hänt något, då måste jag agera, säger Riise till VG.

Han anser att vissa tidningar ett flertal gånger gått över gränsen mot honom och att det nu får vara nog. Att twittrandet skulle ha stulit fokus från hans matchuppladdning håller han definitivt inte med om.

- Sådant snack irriterar mig. När du ligger på hotellrummet och inte har något att göra, vilket fokus försvinner då? Det tar 15 sekunder att skriva en tweet, säger Riise.

- Inom pressen finns vissa journalister som jag har en väldigt bra relation till och som jag alltid kommer att tala med. Som alltid funnits där. Men det finns andra som jag aldrig kommer att snacka med igen, säger Riise.

Publicerad 2012-09-09 kl 10:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå