Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Roland Anderssons råd till Rasmus Bengtsson: Stanna i TFF

Landslag

Nyblivne landslagsmannen Rasmus Bengtsson är het på den svenska spelarmarknaden. Roland Andersson tycker han ska stanna:
- Om man vill flytta till utlandet kan det vara bra att vara kvar i en trygg miljö, säger han till fotbollskanalen.se.

U21-landslagsmannen Rasmus Bengtsson blev uttagen i A-landslaget som åker till USA i januari för matcher mot USA och Mexiko. Något som knappast kommer att sänka intresset för Trelleborgs mittback som placerats i Hammarby, Malmö och Göteborg.

Assisterande förbundskaptenen Roland Andersson tycker att Bengtsson ska tänka efter innan han flyttar inom Sverige om hans mål är att flytta till utlandet:

- Det är alltid svårt att säga men om det har gått bra för honom och han har en trygg roll och spelar och trivs och har tankar att flytta till utlandet kanske det är bättre att vara kvar i en trygg miljö där man vet att man spelar varje match och vet att man tränar på ett visst sätt.

Annons

- Det är inte allom givet att man kommer in direkt och gör ett bra intryck i en ny klubb, det kan ta tid.

Rasmus Bengtsson har bara ett år kvar på kontraktet med Trelleborg och ska klubben får rejält betalt är det nu i vinter som man ska sälja honom, om man inte övertalar mittbacken att förlänga kontraktet. FC Köpenhamn har följt honom under sommaren och hösten.

Publicerad 2008-12-16 kl 17:52
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto