Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Ronaldo: ”Jag respekterar Henrik Larsson”

I en intervju med SvenskaFans berättar Cristiano Ronaldo bland annat att han har stor respekt för Henrik Larsson, och att han tror mycket på sin lagkamrat Joao Moutinho.

Trots att Ronaldo bara är 23 år gammal blir EM hans tredje stora mästerskap. Han berättar att de tidigare mästerskapen hjälpt honom att bli den spelare han är idag och att den gamle Portugal-kaptenen Luis Figo varit ett stort stöd.

På frågan vem han tror kommer kunna glänsa i årets VM avslöjar han att han tror mucket på sin lagkamrat i Portugal, Joao Moutinho.

Ronaldo delar också med sig om sina tankar kring Henrik larsson som han var lagkamrat med under svenskens tid i Manchester United. Han säger sig ha den största respekt för Henrik Larsson
- Jag respekterar honom väldigt mycket. Det är en 100 procentig proffs, mycket respekterad. Jag är bara ledsen över att han lämnade oss så tidigt, han kunde ha spelat färdigt säsongen med oss och skrivit på för ytterligare ett år. Men Henrik vet bäst själv vad som var bäst för honom, jag vet att han funderade på det ett tag, men han är en man som håller sitt ord, säger han till SvenskaFans.

United-stjärnan ser också fram emot att möta Sverige i VM-kvalet i höst och han tror att Sverige kan slå alla lag om de har en bra dag.

Publicerad 2008-06-10 kl 19:47
Annons
Annons
Annons