Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Ronaldo: ”Övertygad om att vi vinner”

Real Madrids miljardportugis Cristiano Ronaldo är borta på obestämd tid och kommer inte till start i kvalmatchen mot Bosnien på lördag. Trots sin frånvaro tror han på spel i Sydafrika nästa sommar.
– Jag är säker på att vi går vidare, säger han till Marca.

Portugal kommer att möta Bosnien i dubbelkvalmötet på lördag och onsdag utan Cristiano Ronaldo, det har stått klart länge. Men förra årets bästa spelare tror ändå att han kommer att spela världsmästerskapet i Sydafrika nästa sommar.
– Jag stöttar mina lagkamrater så mycket jag kan och jag är säker på att vi kvalificerar oss för VM nästa år, säger Ronaldo till Marca.

Än så länge är det oklart exakt när Ronaldo kommer tillbaka från skadan. Enligt honom själv svarar kroppen bra på rehabiliteringen och han har börjat jogga lite smått.
– Löpningen känns bra och jag hoppas kunna träna med laget nästa vecka, säger Ronaldo.

landslagstvisten om Cristiano Ronaldo har diskuterats flitigt den senaste tiden. Real Madrid vägrade att släppa den skadade Ronaldo till Portugals landslagsundersökningar och landslaget tycktes tro att Real fabricerade hur allvarlig Ronaldos skada var för att inte riskera honom.

Till slut åkte Ronaldo till Portugal för en undersökning och där visade det sig att spelaren inte var spelklar. Real Madrid andades ut, men det är som sagt fortfarande oklart när Ronaldo kommer tillbaka, han kan till och med missa mötet med Barcelona den 28 november.
– jag vill gärna spela någon match innan vi möter Barcelona. El Clásico är den viktigaste matchen och jag vill vara i matchform till dess, säger Ronaldo till Marca.

Publicerad 2009-11-13 kl 10:21
Annons
Annons
Annons