Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Safari övertygade Lagerbäck – utan att spela

Landslag

Inkallad som reserv senast och efter två matcher med läktarplats kom Behrang Safari med i den ordinarie landslagstruppen.
- om man blir inkallad som reserv så måste man gå in 100, säger han till fotbollskanalen.se.

Behrang Safari var inte Lars Lagerbäcks förstaval senast truppen spikades – inte det andra heller för den delen. Basel-backen var först inte uttagen utan kallades inte efter skada. Han satt på läktaren i båda matcherna, men lyckades ändå bevisa Lars-Roland om sitt värde.

- Ja, det är klart. Även om man blir inkallad som reserv så måste man gå in 100. Om det nu var det som ledde till att jag kom med igen vet jag inte, säger han.

Det kan förstås också vara spelet i klubblaget som övertygat förbundskaptenerna.

- Jag har spelat alla matcher om jag inte varit skadad eller avstängd och det har gått hur bra som helst, men jag har mycket kvar att ge.

ANNONS

Vad tror du om matchen mot Portugal? - Det blir en tuff match men vi har hemmaplan så det är bara att gå för vinst. Det kommer som sagt att bli jävligt tufft, men håller vi ihop laget, får mycket rörlighet och bra passningsspel så går det nog.

Hur passar 3-5-2 dig? - Har aldrig spelat 3-5-2. Men jag vet ju inte om jag får speltid, det är ju tuff konkurrens.

Publicerad 2008-10-04 kl 09:45
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto