Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Spaniens plan för att få fart på Diego Costa - ändrar spelsystem

Foto: TT

BARCELONA. Vicente Del Bosque ändrar på spelstilen efter att Diego Costa haft svårt att hitta rätt i det spanska landslaget.
- Vi vill se samma Costa i landslaget som i Chelsea, säger den spanska förbundskaptenen under presskonferensen inför matchen mot Slovakien.

Diego Costa sprutar in mål för Chelsea, nio stycken på sju spelade ligamatcher, men han har ännu inte gjort något för det spanska landslaget. Även om Del Bosque önskar att Costa producerade för Spanien som han gjort i klubblaget så är målbristen inget som oroar.

- Vi vill att Costa gör samma sak för Spanien som han gör för Chelsea. Vi är inte oroliga för honom eftersom han är en konsekvent målskytt för sitt lag och i sin liga men vi skulle vilja att han gör mål för Spanien också. Han var inte där mot Makedonien men nu är vi ute efter en nyare spelstil där vi ska få mer närvaro i anfallet, något som kan gynna honom.

Under presskonferensen uttryckte den spanska förbundskaptenen även att man går igenom en större förändring med en hel del nya spelare i truppen.

- Vi genomgår en förändring i landslaget. Vi måste glömma det som hände i Brasilien för fotbollen stannar inte. Jag har en känsla att med de nya spelare som kommer in så går vi in i en ny fas. Vi kan inte leva i det förflutna och i fotboll behöver du förnya din lust och vilja.

Publicerad 2014-10-09 kl 13:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons