Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Spelarna höll krissamtal – utan Southgate: "Ett gott tecken"

UEFA Nations League

Efter Englands förlust mot Italien organiserade spelarna ett krissamtal.
Gareth Southgate ombads av spelarna att inte närvara på mötet.
- Det för mig, var ett väldigt gott tecken, säger den engelska förbundskaptenen.

Foto: Bildbyrån

England hade en extremt tung landslagssamling och efter förlusten mot Italien i fredags stod det klart ett England degraderas från A-divisionen.

Nu avslöjar förbundskaptenen att spelarna organiserade ett krismöte efter förlusten mot Italien där Gareth Southgate själv inte var närvarande.

- De frågade om dem kunde få ha ett möte för sig själva och prata igenom några saker, säger Southgate enligt Sky Sports.

Han utvecklar:

- Det för mig, var ett väldigt gott tecken. I några klubbar är det inte ett bra tecken men spelarna framförde sedan vad de ville göra, med mig. De bästa lagen har en kärngrupp av spelare som driver saker framåt.

ANNONS

Gareth Southgate känner sig fortsatt lugn inför framtiden och menar att det inte är läge för England att göra några drastiska förändringar.

- Vi är alla med på det vi blivit ombedda att göra, vi måste hålla oss lugna. Vi har några spelare som har upplevt sådana här ögonblick med England, så de lär sig alla tillsammans.

Publicerad 2022-09-27 kl 10:27

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto