POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Stenman om EM: "Det skulle vara riktigt kul att komma med"

Fredrik Stenman har inte spelat i landslaget på nästan ett år. Men i holländska Groningen har 23-åringen hittat tillbaka till formen och nu hoppas han på en plats i EM-truppen.

Fredrik Stenman är en av ytterbackarna som Lars Lagerbäck och Roland Andersson håller ögonen på.
- Jag har hela tiden haft en bra kontakt med Roland. Han har ringt och pratat många gånger och sett endel matcher, säger Stenman till Expressen.

Fredrik Stenman tappade sin landslagsplats sedan han petats i sin förra klubb Bayer Leverkusen. I dag - nästan ett år senare är han ordinarie i nya klubblaget Groningen och nu slåss han om en plats i EM-truppen.
- Det är jäkligt tajt. Jag, Dorsin, Safari, Wendt. Det kan nog gå lite hur som helst. Dorsin kanske har lite försprång eftersom han var med mot Brasilien, men det skulle vara riktigt kul att komma med.

Fredrik Stenman fanns med i den landslagstrupp som spelade VM 2006, men han understryker att han inte vill komma med på grund av sin rutin.
- Jag tycker att Roland och Lasse ska ta ut de bästa spelarna oavsett mästerskapsrutin. Jag vill komma med för mina fotbollskunskaper, inte för min mästerskapsrutin, säger Fredrik Stenman.

Publicerad 2008-05-11 kl 15:58
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå