POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Träningsrapport: Fina inlägg av Chippen

STENUNGSUND. Fotbollskanalen.se är på plats och följer landslagets träning.

12.31 "Bra inlägg Chippen", skriker Lagerbäck. Ett vanligt utrop på Nösnäsvallen. Nu senast är det Elmander som tar emot på bröstet och slår in den bakom Wiland. Bästa räddningen har annars Isaksson stått för på Elmanders tunga skott.

12.30 Johan Elmander är distinkt i avsluten. Rami Shaaban får se sig passerad av ett vasst distansskott. Annars är det missarna som dominerar sett till att spelarna är ohotade när de kommer i lägen.

12.26 Mikael Dorsin och Christian Wilhelmsson slår inlägg från vänster och "Chippen" överglänser Dorsin som ar svårt att få upp sina inlägg.

12.25 Roland Andersson bryter spelet och styr om till en avslutningsövning. Andreas Isaksson är förste man att drillas. Det är både distansskott och inlägg från kanterna med avslutningar i boxen. Över hela Nösnäsvallen ekar Anderssons skånska stämma.

12.22 Att Christian Wilhelmsson får nöja sig med vänsterkanten kan inte vara ett lyft. Det betyder ju att Larsson troligen startar till höger och till vänster kliver ju Ljungberg in när det blir EM-premiär.

12.20 Kennedy Bakircioglü är anfallare ihop med Johan Elmander. Just Elmander gör ett grmy snyggt mål på pass av Linderoth. Bakircioglü gör sitt, frågan är om han får speltid i matchen på Ullevi?

12.18 Tobias Linderoth har under passet liknat sitt vanliga jag med en framåtlutad och lätt aggressiv löpning.

12.14 Skiften i lagen och nu är Dorsin vänsterback i och Granqvist och Petter Hansson mittbackar i "startelvan". Daniel Andersson har bytt med Linderoth men annars är det Sebastian Larsson fortfarande till höger och Christian Wilhelmsson får köra till vänster.

12.05 Andralaget består av Petter Hansson, Andreas Granqvist och Mikael Dorsin som backar och Ljungberg, Svensson, Alexandersson och Daniel Andersson på mittfältet. Anfallsparet är Johan Elmander och Kennedy Bakircioglü.

12.02 Landslaget kör spel där backlinjen i första laget är Stoor, Mellberg, Majstorovic och Nilsson. Framför dem är det Sebastian Larsson, Linderoth och Christian Wilhelmsson. Troliga delar av startelva mot Slovenien.

12.00 Markus Rosenberg följer träningen från bänken. Han ska vara med på presskonferensen.

11.55 Det vanliga uppvärmningsprogrammet och de enda som saknades är Markus Rosenberg, efter lördagens skada, och Henrik Larsson som i dag spelar en recettmatch till förmån för familjen till gamla lagkamraten Phil O'Donell som avled i vintras.

11.44 Solsken men ingen publik på Nösnäsvallen. Träningen är stängd för allmänheten.

Publicerad 2008-05-25 kl 13:30
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå