TV: Debutanten sköt Tyskland till seger mot Peru

Landslag

Tyskland slog Peru med 2-1 i en träningsmatch.
Debutanten Nico Schulz blev matchvinnare i slutminuterna.

Tyskland gick i veckan in i Nations League med att spela 0-0 mot världsmästaren Frankrike. Under söndagskvällen avslutade man landslagssamlingen med att möta Peru i en träningsmatch.

I en jämn match tog Tyskland en 2-1-seger. Det var dock gästerna som tog ledningen. Luis Advincula sköt 1-0 i den 22:a minuten efter ett fint peruanskt anfall. Kvitteringen lät inte vänta på sig. Toni Kroos vann boll och spelade fram Julian Brandt som från snäv vinkel tryckte in 1-1.

Matchen såg sedan ut att inte få några fler mål. Men fem minuter från slutet kom avgörandet. Efter ett nytt misstag från Peru sköt debutanten Nico Schulz, via en försvarare, in 2-1. Hoffenheim-mittfältaren blev därmed matchvinnare i sin första A-landskamp.