TV: Efter pangstarten - Sveriges EM-motståndare tappade: "Sömnig andra halvlek"

Landslag

Sveriges EM-motståndare Polen öppnade piggt mot Ryssland.
Men det hela utvecklade sig till en seg historia.
- Det har varit en sömnig andra halvlek, konstaterade C Mores expertkommentator Hasse Backe efter matchen.

Matchen mellan Polen och Ryssland hann knappt börja innan hemmalaget hittade nätet genom anfallaren Jakub Swierczok.

20 minuter in i matchen skulle Ryssland kvittera. Zenits Viacheslav Karavaev kunde, framspelad av Monacos Aleksandr Golovin, göra 1-1.

Vad Robert Lewandowski lyckats uträtta under inledningen? Inte mycket - faktiskt inget alls. Bayern München-stjärnan inledde matchen på bänken, och följde en svängig första halvlek, som inte bjöd på fler mål.

Om den första var underhållande var den andra... Något av ett sömnpiller.

- Det har varit en sömnig andra halvlek, konstaterade C Mores expertkommentator Hasse Backe.

Och Robert Lewandowski? Han förblev kvar på bänken.

Matchen slutade 1-1. Nu väntar Island i den sista träningsmatchen för Polen innan EM, där de finns i Sveriges grupp tillsammans med Spanien och Slovakien.

Publicerad 2021-06-01 kl 23:03