TV: Klack, klack, tunnel - sen sänkte Robinho Irland

Landslag

BRASILIEN-IRLAND 2-0
44' Självmål, 76' Robinho

Brasilien stod som hemmalag mot Irland även om "gästerna" hade betydligt närmre till Emirates Stadium där matchen spelas.
Och Londonpubliken bjöds på ett mål i den första halvleken. Det kom sent när Keith Andrews skickade in bollen i eget nät efter inspel från höger.

Robinho utökade i den andra halvleken till 2-0. Ett mål vars förarbete var väldigt vackert. De två passningarna innan målet var klacksparkar, den sista till och med en tunnel.

Här är startelvorna:

Brasilien: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Juan, Michel Bastos - Gilberto Silva, Felipe Melo - Ramires, Kaka, Robinho - Adriano.

Irland: Shay Given - Stephen Kelly, Sean St Ledger, Paul McShane, Kevin Kilbane - Liam Lawrence, Glenn Whelan, Keith Andrews, Damian Duff - Kevin Doyle, Robbie Keane.

Publicerad 2010-03-02 kl 23:48