TV: Kolla in Carews vackra mål när Norge tog tung seger

Landslag

Stjärnorna John Arne Riise och John Carew såg till att Norge tog en tung bortaseger mot Cypern.

John Carew gjorde ett oerhört vackert mål när Norge vann med 2-1 i den svåra bortamatchen mot Cypern.

John Arne Riise gav Norge 1-0 redan efter två minuter när han pangade till på en fin boll från Branns Erik Huseklepp. Carew ökade på strax före paus då han först lät bollen gå mellan benen på en försvarare och sedan runda en annan innan han själv rullade in bollen i mål. Cypern, som fick 4-4 borta mot Portugal i sin första match, reducerade genom Ioannis Okkas en bit in i andra halvlek men nådde aldrig fram till kvittering.

Publicerad 2010-10-08 kl 21:57