TV: Reus och Sané matchvinnare när Tyskland slog Vitryssland

EM-kval (herr)

Leroy Sané fortsätter göra mål i landslaget.
På lördagen gjorde han mål för andra matchen i rad när Tyskland tog man andra segern på två matcher med en 2-0-seger mot Vitryssland.

Tyskland inledde EM-kvalet med att slå grannlandet Holland på bortaplan med 3-2 i en svängig tillställning. I andra omgången ställdes man mot Vitryssland på bortaplan, som hade förlorat bägge sina två inledande matcher.

Tyskland tog ledningen redan tidigt matchen. Leroy Sané, som även gjorde mål mot Holland i öppningsmatchen, tog sig in i straffområdet och vände bort en försvarare innan han kyligt placerade in bollen med en bredsida. Målet var Manchester City-ytterns fjärde på bara fem matcher i landslagssammanhang.

Även i andra halvlek slog bortalaget till tidigt. Knappa sju minuter efter halvtidsvilan hittade Matthias Ginter in till marco Reus som enkelt kunde ta med sig bollen i steget och avsluta upp i nättaket för matchavgörande 2-0.

Målet blev matchens sista och Tyskland tog sin andra raka trepoängarna. För Vitryssland innebar resultatet att man ligger sist i gruppen, fortfarande utan poäng, med -7 i målskillnad på tre matcher.