TV: Se målen i Danmark-Portugal 1-1

Landslag

Danmark-Portugal 1-1
1-0 Bendtner 42' 1-1 Liedson 88'

Inhoppare Liedson nickade in 1-1 efter 88 minuter efter tung press från bortalaget.

Nicklas Bendtner drämde in 1-0 i nättaket efter 43 minuter - strax efter att Portugal skulle haft straff och haft stora delar av spelet.

Bendtners mål var oehört vackert. Han tog ner bollen på bröstet, hårt trängd, och dunkade sedan in bollen direkt i nättaket.

Strax innan hade Cristiano Ronaldos inlägg tagit på Silberbauers hand. Det luktade straff men schweizaren Busacca släppte.

Portugal hade pressat hårt innan Danmarks mål och bland annat hade Simao ett utmärkt läge efter 23 minuter.

Publicerad 2009-09-05 kl 21:43