TV: Se Mexiko bli mästare - för sjunde gången

Landslag

Favoritlaget Mexiko - anfört av Andres Guardado - besegrade uppstickaren Jamaica i finalen i Gold Cup, fotbollsmästerskapet för Nord- och Centralamerika samt Karibien. Matchen slutade 3-1.

Guardado fixade 1-0 efter en halvtimme och blev den förste spelaren att göra mål i tre Gold Cup-finaler. Totalt har han nu gjort tio i turneringen. Jesus Corona utökade ledningen i början av den andra halvleken och Oribe Peralta gjorde 3-0 i den 61:a minuten. Jamaicas Darren Mattocks tröstmålade tio minuter från slutet.

3-1-segern, inför 68 930 åskådare i Philadelphia, säkrade Mexikos sjunde Gold Cup-titel.

För Jamaicas del var andraplatsen en stor framgång. Skrällsegern i semifinalen mot USA innebar den första finalplatsen för ett lag från Karibien.

Publicerad 2015-07-27 kl 16:35