TV: Soldado räddade Spanien

Landslag

Det dröjde länge, men till sist kunde Spanien säkra segern mot Georgien. Det var Soldado som räddade Spanien med fyra minuter kvar av ordinarie matchtid.

Roberto Soldado var den enda överraskningen i den spanska startelvan. Han var även den som räddade Spanien med sitt mål i den 86:e minuten.

För det såg länge ut som Georgien skulle klara 0-0. Trots att Spanien ställde upp med sin bästa upp med sin bästa elva och hade ett förkrossande bollinnehav så stod Georgien emot. En stor anledning var att deras målvakt, Georgi Loria, storspelade.

Loria tvingades dock lämna planen med lite mer än kvarten kvar att spela och Soldado kunde sedan slå in 1-0 i matchens slutminuter. Georgien hade även ett stolpskott, men lyckades inte få med sig några poäng från matchen.

Publicerad 2012-09-11 kl 23:59