Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

VM-klara Eto'o: Mina lagkamrater passar mig inte

Foto: SCANPIX

Samuel Eto'o fortsätter att skapa rubriker i Kameruns landslag. På en presskonferens säger han att är utsatt för en komplott som går ut på att hans medspelare vägrar att passa honom.

- Det här låter som dagisfasoner, säger Kameruns förbundskapten Volker Finke om anklagelserna

Det var i första VM-playoff-matchen mot Tunisien som Eto'o kände sig utanför.

- När du ser att jag går ner på mittfältet för att hämta bollen så är det för att jag hörde om komplotten. Fotboll är en lagsport. Du måste passa bollen, även om det är till din värsta fiende, speciellt om han är i en bra position, sa Eto'o på en presskonferens men grävde direkt ner stridsyxan:

- Det är dags att vi lägger de här sakerna bakom oss och koncentrerar oss på söndagens returmatch. Vi måste enas, snacka under spelets gång och göra vårt bästa för att få det resultat som hela landet förväntar sig av oss. Och när vår tränare ändå är här, jag vill att han hjälper mig att få slut på problemet med att inte passa spelare på planen.

Förbundskaptenen Volker Fink var inte lika intresserad av det:

- Jag såg inget sådant under matchen. Var och en av er får gärna kolla på matchen igen. Jag har sett matchen sex eller sju gånger. Jag märkte inte att någon spelare vägrade passa Eto'o eller någon annan spelare.

- Det kan finnas problem mellan spelare men ingen vägrade att passa bollen till Eto'o under den matchen. Det här låter snarare som dagisfasoner.

Så sent som i september i år slutade Eto'o i landslaget. Men redan månaden var han tillbaka i laget.

På söndagskvällen spelades returmatchen i Kamerun och hemmalaget lyckades vinna med hela 4-1. Eto'o spelade hela matchen men förblev mållös. Det är fortfarande oklart om det berodde på att hans lagkamrater inte passade honom.

Publicerad 2013-11-17 kl 16:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons