VM-kval grupp 8: Gilardino vände själv 0-2 på en kvart - tre mål av Berbatov

Landslag

Alberto Gilardino gjorde tre mål inom loppet av tolv minuter när Italien vände 0-2 mot Cypern.

Redan klara för fotbolls-VM - då höll Italien på att råka ut för ett praktfiasko mot Cypern. 0-2-underläget blev dock till slut en italiensk 3-2-seger tack vare Alberto Gilardino. Fiorentinas anfallare reducerade i 78:e minuten, framspelad av Mauro Camoranesi, gjorde sitt andra mål tre minuter senare och på övertid säkrade han segern.

Irland-Montenegro 0-0
Publik: 36 442.

Italien-Cypern 3-2((0-1))
0-1 Yiannis Okkas (12), 0-2 Michael Chrysis (48), 1-2 Alberto Gilardino (77), 2-2 Alberto Gilardino (80), 3-2 Alberto Gilardino (90).
Publik: 15 009.

Bulgarien-Georgien 6-2((6-1))
1-0 Dimitar Berbatov (6), 2-0 Martin Petrov (14), 3-0 Dimitar Berbatov (23), 4-0 Stanislav Angelov (32), 4-1 Vladimer Dvalisjvili (34), 5-1 Dimitar Berbatov (36), 6-1 Martin Petrov (44), 6-2 Levan Kobiashvili (52 str).

Utv, Georgien: Levan Khmaladze (57).