Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ny poddsatsning - "Lundh: På djupet"

Lundhs Podcast

Podcasten "Lundh" växlar upp.
Framöver är tanken att intervjupodden ska kompletteras med mer fördjupning kring olika ämnen.
- Det lockar att med hjälp av gäster bara borra i ett ämne som VAR eller hotet mot landslagsfotbollen, säger Olof Lundh.

Foto: Bildbyrån.

Podcasten "Lundh" har under snart tio års tid släppt totalt 427 olika avsnitt och med närmare 25 miljoner lyssningar där intervjuer med fotbollens makthavare, spelare, ledare och journalister präglat samtalet. En succé som nu vidareutvecklas.

Framöver är tanken att podden ska kompletteras med en "spin off" - "Lundh: På djupet", där det kommer att borras djupt kring ett specifikt ämne.

- I vintras gjorde Erik Edman och jag en serie på 16 avsnitt om svensk fotbolls framtid och där vi försökte skaffa oss en nyanserad bild av komplexa frågor. Vi fördjupade oss i allt från anläggningar till talangutveckling, omvärldens arbete och det gav mersmak. Efter det var det givet att fortsätta och utveckla samtalet i poddformat och få till en diskussion med några gäster om ett ämne för att ge en fördjupad bild av det, säger Olof Lundh om den nya satsningen.

Annons

Det första avsnittet kommer att fokusera på VAR och dess eventuella intåg i svensk fotboll, och släpps den 11 mars. Gäster är Sportbladets krönikör Simon Bank, som länge stått på barrikaderna på "mot-sidan", samt domaren Jonas Eriksson, som bekant har långt internationellt cv och var en av de första svenska domare som kom i kontakt med VAR i samband med U20-VM i Sydkorea 2017.

- Det är två gäster som verkligen kan ämnet som skakar om svensk fotboll på många sätt, inte minst kring diskussioner om demokrati, och där Sverige hittills hållit emot ett införande av VAR, säger Lundh.

Podden kommer att ligga i samma flöde som tidigare och finnas där poddar finns. Även fortsättningsvis kommer det, de veckor då det inte släpps en "Lundh på djupet", komma nya intervjupoddar varje måndag.

Annons
Publicerad 2024-03-08 kl 15:43
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto