POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
MEXIKO

Maradona ser fram emot utmaningen i Mexiko: "Här för att ge mitt hjärta"

Foto: Bildbyrån.

Diego Maradona blev nyligen ny tränare i Dorados.
Nu ser han fram emot en tuff uppgift i Mexikos andraliga. 
- Jag är här för att ge mitt hjärta, säger han enligt BBC. 

Den argentinske legendaren Diego Maradona var i sommar i rampljuset under VM i Ryssland. Han följde Argentinas matcher på plats och väckte reaktioner genom vilda firanden och upptåg på läktaren. I förra veckan blev det klart att han tar sig an ett nytt uppdrag, som ny tränare för Dorados de Sinaloa i mexikanska andraligan. 

Nu berättar Maradona mer om sitt nya uppdrag, som blir en tuff uppgift, då klubben just nu är på 13:e-plats i andraligan och hittills utan seger efter de sex första omgångarna. 

- Vi ser fram emot att vinna matcher eftersom att jag inte tycker om defensiv fotboll, säger han enligt BBC. 

- Jag är här för att jobba. Jag är här för att ge mitt hjärta precis som i Fujairah, där jag körde 300 kilometer för att ta mig till jobbet, fortsätter han. 

Under presskonferensen beklagade han sig även över sitt tidigare liv, men berättade samtidigt att han nu ser framåt igen. 

- Jag har gjort en rad felsteg i mitt liv. Jag tar mig han det här ansvaret precis som för någon som håller ett barn i sina armar, säger han. 

- När jag tog (droger)... Det fick mig att gå bakåt, jag tog steg tillbaka och vad fotbollsspelare gör är att ta steg framåt, fortsätter han. 

Maradona basade under den gångna säsongen över Al-Fujairah i Förenade Arabemiraten, men är mest känd i sin tränargärning för att han ledde Argentinas landslag under VM 2010 i Sydafrika. Han tog även Argentina, som spelare, till VM-guld 1986. 

Publicerad 2018-09-11 kl 15:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå