Eredivisie

Nederländsk fotboll skakas av en ny publikskandal.
Mötet mellan Feyenoord och Vitesse avbröts tilläflligt efter att fans tog sig ned till innerplanen.

Eredivisie har skakats av flera publikskandaler det senaste året och på lördagen utbröt nytt kaos när jumbon Vitesse tog emot topplaget Feyenoord.

I den 87:e minuten, när Feyenoord var i ledning med 2-1, stormade anhängare till hemmalaget in på inneplanen och matchen avbröts tillfälligt, rapporterar voetbalprimeur.nl. Spelarna lämnade planen och stack ner i katakomberna. Avbrottet varade i ungefär 20 minuter.

- Det är inte bra. Tyvärr var matchen tvungen att avbrytas. Vi satt bara still. Som tur var gjorde vi inget galet och efter det kunde vi knipa seger, säger Feyenoords Justin Bijlow enligt Algemeen Dagblad.

Det blev inga fler mål i matchen, som Feyenoord alltså vann med 2-1.

Publicerad 2024-01-21 kl 17:46