Svenskarnas halvlek: Wålemark och Lidberg inblandade i fyra mål

Mål, självmål - och assists.
Patrik Wålemark och Isac Lidberg var i fokus när Feyenoord besegrade Go Ahead Eagles.

Isac Lidberg och Patrik Wålemark.

Både Patrik Wålemark och Isac Lidberg fanns med från start när Feyenoord gästade Go Ahead Eagles i Eredivisie på lördagskvällen. Då hamnade svenskarna i fokus, minst sagt.

Duon var nämligen inblandade i samtliga mål i första halvlek. Wålemark var olycklig när han fick ett skott på sig, och styrde in 1-0 i eget mål redan i tredje matchminuten. Tio minuter senare var Isac Lidberg påpasslig när han utökade ledningen. Det var 23-åringens andra fullträff för säsongen.

Patrik Wålemark tog dock revansch på sig själv, och innan halvtidsvisslan ljöd hade han sett till att utjämna ställningen. Svensken noterades för dubbla assist när han spelade fram Danilo två gånger om, vilket gav ställningen 2-2 i paus.

Feyenoord vann till slut matchen med 3-4 vilket innebär att den nederländska storklubben har fått en smakstart på säsongen med fyra segrar på fem matcher. Wålemark har fått ökad förtroende i år och har startat samtliga ligamatcher så här långt.

Go Ahead Eagles är nästjumbo i Eredivisie.