Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Talangens mardröm - skadad direkt i nya klubben

Eredivisie

Alex Mortensen har ådragit sig en allvarlig knäskada.
Detta bara ett par dagar efter att han skrev kontrakt med FC Groningen.
- Det känns som en mardröm såklart, säger han till Barometern.

Foto: Bildbyrån

I höstas lämnade Alex Mortensen Kalmar FF, på lån till FC Groningen. I låneavtalet fanns en köpoption, som den nederländska klubben valde att aktivera i förra veckan och Mortensen skrev A-lagskontrakt på två år och option på ett ytterligare.

Men bara två dagar senare åkte Mortensen på ett bakslag. Han skadade knät på en träning och den väntas kräva flera månaders rehabilitering.

- Jag skulle pressa en lagkamrat på träning och följde med i hans rörelse när jag redan satt ner min fot. Det blev någon form av vridning som gjorde riktigt ont. Det var läskigt, berättar han för Barometern.

- Det är klart att det är en mardröm. Man har kämpat ett år för att få den här chansen. Men det är bara att köra i gång rehaben och komma tillbaka ännu starkare.

ANNONS

Nu vänder talangen hem till Kalmar för att landa.

- Sedan är det bara att ladda om. Jag ska komma tillbaka ännu starkare - inte minst mentalt. Det gäller att tänka positivt, det här är inget jag kan göra något åt.

Publicerad 2022-05-20 kl 16:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto