Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ålesund backar - efter supporterilska: "Signalerna har varit tydliga"

Eliteserien

Ålesund backar - efter supporterilska.
Nu blir det ingen målmusik i måndagens premiär.
"Signalerna från Stormen och Ålesund Support har varit tydliga", skriver klubben på Facebook. 

Foto: Bildbyrån.

Norska laget Ålesund, som svensken David Fällman tillhör, gör i år klubbens andra raka säsong i den norska högstaligan, Eliteserien. I morgon, måndag, väntar premiär mot Vålerenga hemma på Color Line Stadion, och inför drabbningen hade klubben till en början planer på att spela musik efter potentiella mål i matchen.

Nu väljer Ålesund att backa från det - efter skarp kritik från supportrar.

"Signalerna från Stormen och Ålesund Support har varit tydliga, de vill inte ha musik efter att det omedelbara jublet och sången från supportrarna har lugnat ner sig. Det ska sägas att klubben också har fått mycket positiv feedback från supportrar som vill testa nya koncept på stadion, men som klubb väljer vi ändå att vänta med införandet av målmusik till vi har startat en bra och konstruktiv dialog mellan supportrar, spelare och klubben", skriver den norska klubben på Facebook.

Annons

Nyligen skrev Ole Kristiseter, ordförande i Ålesund Support, följande till NRK om klubbens plan på att använda musik vid mål:

"Det är vi som sätter stämningen på stadion. Att de väljer att köra över det är som att pissa på oss supportrar", skrev han. 

Publicerad 2023-04-09 kl 23:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto