Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bradley går in i Stabaek - helt gratis

Eliteserien

Stabaek slåss för sitt liv i botten av norska ligan.
Nu tar man in Michael Bradley, som ska hjälpa till ideellt.
- Fantastisk lärdom, säger han till VG.

Foto: Bildbyrån.

Före detta USA-kaptenen och Roma-spelaren Michael Bradley har flyttat till Norge. Där ska han hjälpa sin pappa Bob att rädda kvar Stabaek i den högsta serien. Pappa Bob Bradley är huvudtränare för klubben som befinner sig i ett minst sagt prekärt läge.

- Jag är skyldig honom det, säger Michael Bradley till norska VG och fortsätter:

- Den senaste tiden har varit hektisk, men bra. Nu handlar det om att hjälpa laget, säger han.

Michael Bradley lade nyligen ned sin egna spelarkarriär när MLS-säsongen tog slut. I stället för att njuta av sin fotbollspension begav han sig alltså direkt till Stabaek och hoppade rakt in i tränarstaben. Dessutom gör han det gratis. För Bradley själv var beslutet enkelt.

Annons

- Jag älskar fotboll. Att resa till Stabaek är väldigt spännande. Att jag som ung tränare får möjligheten att vara här, ta del av möten och samtal och vara ute på planen är en fantastisk lärdom säger Bradley.   

Stabaek ligger just nu på 14:e plats i norska Eliteserien, en plats som skulle innebära kvalspel för att hålla sig kvar. Det återstår två omgångar av säsongen. 

36-årige Michael Bradley har som spelare förutom Roma representerat klubbar som Chievo, Aston Villa, Borussia Mönchengladbach och Heerenveen.  

Publicerad 2023-11-22 kl 15:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto