Eliteserien

Viking kryssade mot Sandefjord.
Ett av målen i 2-2-matchen svarade Kevin Kabran för.

Viking har häng i topplaceringarna i den norska högstaligan, Eliteserien. Men under söndagen var laget rejält illa ute mot Sandefjord.

Viking låg under med 2-0 i paus. Matchen slutade 2-2. Och svenske Kevin Kabran, 28, hade ett finger med i spelet i upphämtningen.

Den tidigare BP- och Elfsborg-spelaren gjorde Vikings 2-1 mål på passning från Fredrik Torsteinbø, tidigare i Hammarby. Målet var hans tredje i ligan den här säsongen.

Poängräddare för Stavangerlaget blev Herman Johan Haugen med sitt kvitteringsmål i den 86:e minuten.

Viking ligger femma i Eliteserien på 29 inspelade poäng. Sandefjord å sin sida är åtta på 21 poäng.

Publicerad 2022-08-07 kl 22:34